Passion


Jag älskar att skapa! Hantverk, upplevelser, relationer. Jag brinner för hållbarhet och en värld där vi har tillit till varandra.


Jag har tre kärnvärden som jag behöver för att må bra. Det är när jag känner nyfikenhet, kreativitet och frihet. Vilka värden är viktiga för dig?

Vem är jag? En levnadsglad virvelvind med många intressen. En upptagen småbarnsförälder och livsnjutare!

Falun 1986: Jag föddes i en familj med två döva föräldrar och har således dem att tacka för min bilingualitet, mitt modersmål; svenskt teckenspråk!


År 2007 påbörjade jag mina studier inom komplementärmedicin på Nordens Folkhögskola Biskops Arnö. Intresset föddes tidigt och jag har delvis min mormor att tacka för det. Men det var framför allt genom en skada i ryggen som jag ådragit mig efter ett par kraschlandningar med snowboard som häpnaden tog över. Två år gick jag med besvär som ingen kunde bota.. ända fram till den dagen jag provade akupunktur! 


Flera år har gått sedan dess och flera behandlingsmetoder har jag lärt mig. Jag är oerhört tacksam över att kunna bidra till andra människors välmående och att kunna öppna dörrar till deras egen inneboende nyfikenhet!


Behandlingar utförs på Drottninggatan 55 i Örebro. Klicka på "Behandlingar", längst uppe till höger.

Vi behöver varandra


Samarbete är ett nyckelord för vår existens. Ingen kan leva sin dröm helt ensam. Vi är alla beroende av varandra på ett eller annat sätt. Vad drömmer du om?

Kreativt skapande


Jag skapar gärna i naturmaterial som är skonsamt framställda.

När tillfälle ges handlar jag på second hand och i annat fall prioriterar jag att införskaffa material som är ekologiska, eller motsvarande.